Tour de Tampere XXVI – 4.9.2021

Tour de Tampere XXVI - 4.9.20219 Kuvaaja: Antti Laine

TdT on monipuolinen maastopyöräilytapahtumien klassikko ja pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty maastopyöräilytapahtuma. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 26. kerran. Tarjolla on opastettuja, eri tasoisia ja -pituisia ajoryhmiä Suomen parhailla poluilla, rennolla meiningillä ja kohtuullisella kustannustasolla. Pyöräseura Kaupin Kanuunat ry järjestää tapahtuman yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa pitkälti talkootyönä. Tätä perinnettä haluamme ylläpitää, vaihtoehtona kalliille ja kilpailuhenkisille tapahtumille.

Alle 18-vuotias voi osallistua tapahtumaan, mutta siihen vaaditaan allekirjoitettu huoltajan suostumus oheisella lomakkeella. Tulosta ja täytä mukaan tapahtumaan.

Tapahtuma: Tour de Tampere XXVI
Ajankohta: lauantai 4.9.2021
Startti: klo:10 
Paikka: Teivon Ravikeskus, Velodromintie 2, 33420 Tampere
Osallistumismaksu: ennakkoilmoittautumishinta on 20 eur/hlö 3.9. asti. Jälki-ilmoittautuminen tapahtumapäivänä 4.9. 40 eur/hlö, mahdollista vain verkkokaupan kautta eli jos haluat ilmoittautua vasta paikanpäällä huomioithan, että maksaminen pitää tapahtua verkkokaupan kautta eli ei käteismaksumahdollisuutta.  Valitse ryhmäkoneen avulla itsellesi sopiva ryhmä ja sen jälkeen Ilmoittaudu ja maksa osallistuminen verkkokaupan kautta. Jälki-ilmoittautumisessa ei taata pääsyä mihinkään tiettyyn ryhmään, vain niihin ryhmiin, joissa on sillä hetkellä tilaa.

Hinta sisältää opastetut ryhmäajot, vesihuoltopisteet ja ruokailun lenkin jälkeen tapahtumapaikalla. Huom! Aiemmin ilmoittettuja pukuhuoneita ei tapahtumakeskuksessa ole tarjolla Koronarajoitusten takia. 

Koronaohjeet:
Kaupin Kanuunat haluaa varmistaa kaikille turvallisen ja terveellisen tapahtuman, joten noudatathan seuraavia ohjeita:
• Pidä turvaväli jonotus- ja kokoontumistilanteissa. Suosittelemme tulemaan tapahtumaan ajoissa, jotta turhat ruuhkat vältetään.
• Kasvomaskin käyttäminen tapahtumassa on suositeltavaa silloin, kun ei pyöräillä. Maskeja on saatavilla tapahtuman sisäänkäynnillä ilmoittautumisen yhteydessä
• Huolehdi tehostetusta käsihygieniasta – käsien desinfiointiin on tarjolla käsidesiä. Vältä pintojen ja kasvojesi koskettelua.
• Jää kotiin, jos sinulla on minkäänlaisia sairauden oireita tai tunnet itsesi muutoin sairaaksi. Ethän myöskään tule tapahtumaan, jos sinut on määrätty karanteeniin. Tarvittaessa hakeudu koronatestiin.

Ryhmäkone.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta voit lukea Fillarifoorumin sivuilta tai Facebook-tapahtumasta:

Fillarifoorumi: https://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?62783-XXVI-Tour-de-Tampere-4-9-2021

 

Alustavat ryhmäkuvaukset: 

Puolikas tarkoittaa 3…5 h matka-aikaa, kokonainen 6…8 h matka-aikaa. Matalan kynnyksen ryhmät ovat vauhdiltaan leppoisia (1/5, 2/5) ja polut helpoimmasta päästä. Harrastajaryhmät ajavat monenlaisessa maastossa, vauhti 2/5 ja 3/5 tuntumassa. Aktiiviryhmissä vauhti on 3-5/5 ja maasto monimuotoista, ryhmänvetäjän mieltymysten mukaan. Gravel-ryhmät ovat vauhdiltaan vaihtelevia – näillä näkymin puolikas leppoisa ja kokonainen retkivauhtinen; kisavauhtia ei ajeta kummassakaan. Tarkemmat ryhmäkuvaukset ilmestyvät Fillarifoorumille ja Facebook-tapahtumaan lähiaikoina, ja ryhmävalinnan voi sitten tehdä sen mukaan viimeistään paikan päällä. Tärkeintä tässä ennakkoilmoittautumisvaiheessa on valita lähinnä omaa tavoitetta / kokemusta / mieltymystä vastaava kombo :D Valintaa helpottamaan luodaan myös perinteinen ryhmäkone, siihen linkki tulee tähän tapahtumasivulle, Fillarifoorumille sekä Facebookiin!

 

 

 

Artikkelikuva: Tour de Tampere 2019 tapahtumasta. Kuvaaja: Antti Laine