Tour de Tampere XXV 25. juhlavuosi – 5.9.2020

Tour deTampere 2019 Kuvaaja: Antti Laine

TdT on monipuolinen maastopyöräilytapahtumien klassikko ja pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty maastopyöräilytapahtuma. Tänä vuonna on 25. juhlavuosi. Tarjolla on opastettuja, eri tasoisia ja -pituisia ajoryhmiä Suomen parhailla poluilla, rennolla meiningillä ja kohtuullisella kustannustasolla. Pyöräseura Kaupin Kanuunat ry järjestää tapahtuman yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa pitkälti talkootyönä. Tätä perinnettä haluamme ylläpitää, vaihtoehtona kalliille ja kilpailuhenkisille tapahtumille.

Juhlavuoden kunniaksi kaikki ryhmät ovat kahdeksan tunnin ryhmiä. Tällä kunnioitetaan Tour de Tampereen perinnettä ollen haastava maastopyöräilytapahtuma. Tosin todettakoon, että ryhmät saavat aivan vapaasti suunnitella reittinsä siten, että lähtö/maalipaikan kautta käydään useamman kerran ajon aikana. Jos siis koet, että kahdeksan tuntia Pirkanmaan parhaita polkuja on liikaa, valitse sellainen ryhmä, joka kuvauksessaan tarjoaan mahdollisuuden myös lyhyempään osallistumiseen!

Alle 18-vuotias voi osallistua tapahtumaan, mutta siihen vaaditaan allekirjoitettu huoltajan suostumus. Tästä pääsen tulostamaan suostumuslomakkeet. Tuo täytetty lomake mukanasi tapahtumaan. 

Ajankohta: lauantai 5.9.2020
Startti: klo 10
Paikka: Tampereen Hervannan Tredun ammattioppilaitos (os. Hepolamminkatu 10, Tampere)
Osallistumismaksu: ennakkoilmoittautumishinta on 25 eur/hlö. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista paikan päällä 40 eur/hlö. Linkki ilmoittautumiseen ja osallistumismaksun maksamiseen. Jälki-ilmoittautumisessa ei taata pääsyä mihinkään tiettyyn ryhmään, vain niihin ryhmiin, joissa on sillä hetkellä tilaa. Linkki ilmoittautumiseen. 

Hinta sisältää opastetut ryhmäajot, vesihuoltopisteet, pukuhuoneet ja ruokailun lenkin jälkeen tapahtumapaikalla. Juhlavuoden kunniaksi ruokailua on kehitetty aikaisemmasta vielä parilla naksulla. 

Tarkemmat tiedot tapahtumasta voit lukea Fillarifoorumin sivuilta tai Facebook-tapahtumasta:

Fillarifoorumilla tapahtumakeskustelu ja lisätietoa

Facebookin tapahtuma

Olkaa kuulolla! Varaa päivämäärä 5.9.2020 jo kalenteriisi! 

 

 

Artikkelikuva: Tour de Tampere 2019 tapahtumasta. Kuvaaja: Antti Laine