Tour de Tampere XXV 25. juhlavuosi – 5.9.2020

Tour deTampere 2019 Kuvaaja: Antti Laine

TdT on monipuolinen maastopyöräilytapahtumien klassikko ja pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty maastopyöräilytapahtuma. Tänä vuonna on 25. juhlavuosi. Tarjolla on opastettuja, eri tasoisia ja -pituisia ajoryhmiä Suomen parhailla poluilla, rennolla meiningillä ja kohtuullisella kustannustasolla. Pyöräseura Kaupin Kanuunat ry järjestää tapahtuman yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa pitkälti talkootyönä. Tätä perinnettä haluamme ylläpitää, vaihtoehtona kalliille ja kilpailuhenkisille tapahtumille.

Juhlavuoden kunniaksi kaikki ryhmät ovat kahdeksan tunnin ryhmiä. Tällä kunnioitetaan Tour de Tampereen perinnettä ollen haastava maastopyöräilytapahtuma. Tosin todettakoon, että ryhmät saavat aivan vapaasti suunnitella reittinsä siten, että lähtö/maalipaikan kautta käydään useamman kerran ajon aikana. Jos siis koet, että kahdeksan tuntia Pirkanmaan parhaita polkuja on liikaa, valitse sellainen ryhmä, joka kuvauksessaan tarjoaan mahdollisuuden myös lyhyempään osallistumiseen!

Alle 18-vuotias voi osallistua tapahtumaan, mutta siihen vaaditaan allekirjoitettu huoltajan suostumus. Tästä pääsen tulostamaan suostumuslomakkeet. Tuo täytetty lomake mukanasi tapahtumaan. 

Ajankohta: lauantai 5.9.2020
Startti: klo 10
Paikka: Tampereen Hervannan Tredun ammattioppilaitos (os. Hepolamminkatu 10, Tampere)
Osallistumismaksu: ennakkoilmoittautumishinta on 25 eur/hlö. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista paikan päällä 40 eur/hlö. Linkki ilmoittautumiseen ja osallistumismaksun maksamiseen. Jälki-ilmoittautumisessa ei taata pääsyä mihinkään tiettyyn ryhmään, vain niihin ryhmiin, joissa on sillä hetkellä tilaa. Linkki ilmoittautumiseen. 

Hinta sisältää opastetut ryhmäajot, vesihuoltopisteet, pukuhuoneet ja ruokailun lenkin jälkeen tapahtumapaikalla. Juhlavuoden kunniaksi ruokailua on kehitetty aikaisemmasta vielä parilla naksulla. 

Tarkemmat tiedot tapahtumasta voit lukea Fillarifoorumin sivuilta tai Facebook-tapahtumasta:

Fillarifoorumilla tapahtumakeskustelu ja lisätietoa

Facebookin tapahtuma

 

Tapahtuma-alue:

Tapahtuma-alueen kartta, silvuplee. Parkkipaikat ohjataan täyttämään järjestyksessä P1, P2 ja viimeisenä P3, jotta etuparkkia voidaan käyttää ryhmittäytymiseen. Tänä vuonna järjestelyissä on auttamassa Tredun turvallisuusalan opiskelijat opettajiensa johdolla. Heidän tehtäviinsä kuuluu mm. ohjata pysäköintiin, auttaa järjestelyissä sekä valvoa välimatkoja jonottaessa. Toivomme, että huomioliivisten oppilaiden ohjeistuksia noudatetaan ja kukin osaltaan huolehtii hygieniasta että riittävistä välimatkoista.

Tapahtuma-alue TdT2020
Tapahtuma-alue TdT2020

 

**** Ajoryhmät ****

Googlekyselyllä toteutettu ryhmäytyminen: Ryhmäkone – Ryhmäkone ei ole ilmoittauminen, vaan suuntaa-antava kysely, joka helpottanee ryhmän valintaa. Ilmoittautumislinkki löytyy kyselyn lopusta. 

Tässä suuntaa-antava lista ryhmistä aakkosjärjestyksessä: (tarkempi ryhmäkuvaus ja vaikeusaste löytyy yläpuolella olevasta ryhmäkone-linkistä)

5+ h perus (5+ x <8)
8H Cyclocross
Etelänhelmet 8 tuntia (8)
Harjubaanat (6-7)
Jokaiselle jotain 6-8 tuntia
Jälkikoirat/Pinehill 8 tuntia (4+4)
Maalainen maailmalla sähköllä seikkaillen. E-Bike -ryhmä (4/8h)
Maastoonpolje perus+ 8 tuntia (6+2)
Panun ja Jukan Spesiaali (4+4)
Perinteinen kilpparikomppania 8 tuntia (3+3+2)
RRL (Roots and Rock Lovers) (8)
Semitekninen 8 tuntia (3+3+2)
Tauoista ei tingitä 8 tuntia (ehkä 8)
TdT Epic 8 tuntia (4+4)

Artikkelikuva: Tour de Tampere 2019 tapahtumasta. Kuvaaja: Antti Laine