Uuden jäsenen info

Pyöräilyseura Kaupin Kanuunat on perustettu vuonna 1995. Tällä hetkellä meitä jäseniä on yli 1 000.
Toimintamme päätavoitteena on aktivoida ympärivuotista pyöräilyä, lisätä pyöräilijöiden positiivista näkyvyyttä liikenteessä sekä järjestää yhteisiä ja yleisiä ajotilaisuuksia maastoon ja maantielle.

Tietoa seuran toiminnasta, jäseneduista yms. saat seuran nettisivuilta, tästä tiedotteesta, sähköpostitse julkaistavasta jäsentiedotteesta sekä seuran facebook-sivuilta. Seuramme toiminta perustuu vapaaehtoisten aktiivien työpanokseen

Lisäämme yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) jäsenrekisteriin sekä sähköpostiosoitteesi tiedottamista varten jakelulistallemme. Huolehdithan, että jäsenrekisterissä on aina oikea sähköpostiosoitteesi ja että osoitteesta pkk-jasenet@yhdistysavain.fi tulevat sähköpostit eivät päädy roskapostikansioon. Yhteystietojesi muutokset voit ilmoittaa osoitteeseen jasenhakemukset@kaupinkanuunat.net.

Ajantasaisin tieto pyritään ylläpitämään seuran www-sivuilla, www.kaupinkanuunat.net. Tässä infopaketissa on seuraavilla sivuilla lisäksi koottu perustietoja seuran toiminnasta.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksusta tulee erillinen lasku sähköpostilla aina alkuvuodesta. Jos et joskus saa laskua, tarkistathan ettei se ole joutunut roskapostikansioon. Alkavan vuoden jäsenmaksun suuruudesta päätetään edellisen vuoden syyskokouksessa.

Jäsenedut

 • Kanuunoiden edulliset ajoasusteet  (paita, hanskat, buffi, sukat)
 • Tapahtumatuet; määrä päätetään vuosittain, mutta tyypillisesti se on ollut 20 -40 € / tapahtuma, kun osallistuminen tapahtui seuran väreissä ja nimissä
 • Jäsenistön kuntotestit ja palautetilaisuudet seuran nevottelemaan hintaan
 • Spinning, jooga ja Pirkkahalli talvisin jäsenhintaan
 • Seuran vetokoukkuun kiinnitettävän pyörälaiturin lainaus; kolmen ja neljän pyörän laiturit
 • Alennukset moniin pyöräilytapahtumiin (Jämi, Turku Touring, Finlandia MTB, Tähtisadeajo, Willimiesajot, Royal-pyöräily, jne.) Tapahtumat vaihtelevat, alennuksista ilmoitetaan jäsenistölle sähköpostilla
 • Koulutus pyöräilyohjaajaksi

Ajoasut

Seuran jäsenillä on mahdollisuus käyttää ja lunastaa itselleen edullisesti hinnoiteltuja seuran ajoasuja (esim. lyhythihaisia ja pitkähihaisia ajopaitoja,hanskoja ja Buffeja). Lyhythihaisia paitoja pyritään pitämään varastossa ympäri vuoden, mutta muiden tuotteiden saatavuus vaihtelee jonkin verran.

Ajoasut voi ostaa ja maksaa verkkokaupan kautta. Ostetut tuotteet noudetaan Pyöräkauppa Keskiöstä. Ajoasuista löytyy sovituskappaleet samaisesta paikasta. Jos olet epävarma koosta, käy ensin sovittamassa sopiva koko ja tee ostotapahtuma sen jälkeen. Osto onnistuu helposti myös älypuhelimella. Noudettaessa tuotteita, kerro Keskiön henkilökunnalle ostotilauksesi numero.

Tapahtumatuki

Tapahtumatuen saamisen tärkeimmät periaatteet:

 • Tuki maksetaan seuran jäsenelle, kun hän osallistuu seuran ulkopuolisen tahon järjestämään pyöräilytapahtumaan tai -kilpailuun, jossa hän edustaa PKK:ta ja esiintyy seuran ajopaidassa. (Esim. Mallorcan ja Riccionen leirit, yhteislenkit lähelle tai kauas, triathlontapahtumat jne. eivät ole yleisen tapahtumatuen piirissä.)
 • Tukea ei makseta, jos osanottomaksu on ollut alle 15 euroa tai jos joku muu taho (työnantaja, opiskelijajärjestö, tms.) on maksanut osanottomaksun.
 • Lopullinen yksittäisen tapahtuman tuen suuruus riippuu hakemusten määrästä. Maksettavan tuen kokonaissumma budjetoidaan vuosittain.
 • Tuki maksetaan, vaikka osanottomaksussa olisi jo Kanuunoiden jäsenetuna ennakkoon saatu seura-alennus (esim. Pirkan pyöräily).
 • Hallitus varaa itselleen oikeuden täsmentää tätä ohjetta mahdollisten epäselvien tapahtumien osalta.

Yhteislenkit

Seuralla on yhteislenkkejä ympäri vuoden. Kesäkaudella maantiellä, cycloilla ja maastopyörillä; talvikaudella maantielenkit jäävät talvitauolle. Olet tervetullut lenkeille! Niistä löydät hyvin omalle kuntotasollesi sopivaa ajoseuraa niin maastoon kuin maantiellekin. Yhteislenkkien ajankohdista löydät ajantasaista tietoa näiltä verkkosivuiltaNimenhuuto-palvelusta ja Fillarifoorumilta osiosta “Yhteislenkit ja ajoporukat” alta “Maantielenkit Tampereelta” ja “Maastolenkit Tampereelta, vol 2” -keskusteluketjuista.

Rekisteröidy Nimenhuuto-palvelun Kanuunaryhmään

Yhteislenkkien vetäminen

Mikäli olet kiinnostunut yhteislenkkien vetämisestä, olet tervetullut mukaan! Maastopuolelle ja cyclolenkeille lisävetoapu olisikin tervetullutta. Ota yhteyttä hallitukseen, hallitus@kaupinkanuunat.net. Seura tarjoaa koulutuksen, ks. http://www.jyps.fi/tapahtumat-ja-toiminta/koulutus/ohjaajakoulutus

Seuran organisaatio

Seuralla on hallitus. Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta yhdistyksen vuosittaisen syyskokouksen linjaaman toimintasuunnitelman mukaisesti.

Olet tervetullut mukaan aktiivitoimintaan! Tapahtumien järjestäminen tai lenkkien vetäminen ei vaadi hallituspaikkaa, mutta seuran nimissä tehtävästä toiminnasta haluamme olla tietoisia, joten yhteydenpito on suotavaa: hallitus@kaupinkanuunat.net taikka suoraan em. jäsenien kanssa. Hallitus kokoontuu usein yhdessä. Autamme mielellämme ja olet tervetullut kokouksiin, kunhan ilmoitat ja kysyt :)

Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa.

Vinkkejä harrastukseen, ajamiseen, välineisiin, …

Kysy rohkeasti jäseniltä lenkeillä, tapahtumissa tai Facebookissa! Kerromme ja autamme mielellämme. Muista kuitenkin, että kuntoiluohjelman tai ruokavalion suhteen kukin meistä on yksilö, ja yhden vinkit eivät välttämättä toimi juuri sinulla. Kannattaakin niiden osalta keskustella eri ihmisten ja tietysti ammattilaisten kanssa. Kuntotesti antaa tähän mahdollisuuden niin testin aikana kuin palautetilaisuudessakin.

Nähdään lenkeillä ja tapahtumissa! Hienoa, että olet mukana!

PS. …palaute

Seuran toiminnan kehittämiseksi olisi hyvä kuulla millaisia odotuksia ja toiveita sinulla on. Oletko mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan tapahtumien järjestelyihin? Tai onko sinulla tietotaitoja tai verkostoja, jotka voisivat kiinnostaa jäsenistöämme? Vinkkaa hallitukselle, hallitus@kaupinkanuunat.net!