Jäsenedut

1. Kanuunoiden edulliset ajoasusteet

Tilaamme vuosittain laadukkaita Santinin ajoasuja seuran väreissä. Myymme näitä asuja PKK:n jäsenille seurahintaan. Valikoimassa on lisäksi buffeja, sukkia, ja hanskoja.

2. Tapahtumatuet;

Kun osallistut pyöräilykilpailuun tai tapahtumaan Kanuunoiden nimissä (=ilmoitat seuraksi Kaupin Kanuunat ja käytät seuran ajopaitaa), maksaa seura osan osallistumismaksusta. Tuet maksetaan loppuvuodesta ajokauden päätyttyä. Tuen määrä päätetään vuosittain, yleensä tuki on ollut 20 – 40 € per tapahtuma (kuitenkin korkeintaan osallistumismaksun verran).

3. Kuntotestit

Järjestämme kuntotestejä kahdesti vuodessa. Hinta on neuvoteltu edulliseksi jäsenillemme. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea, kun ilmoittautumisia aletaan kerätä.

4. Pyöräilyohjaajakoulutukset

Seura kustantaa aktiivisille jäsenilleen pyöräilyohjaajajoulutuksen. Koulutuksia järjesteään noin kerran vuodessa. Paikkoja saattaa olla rajoitetusti.

5. Spinning

Erityisesti pyöräilijöille suunniteltu spinningohjelma on mainio talvitreeni. Kauden hinta on noin 60 € ja ja sisältää 10 – 12 treenikertaa. Tarjolla on myös tuurausvuoroja, jos joku vakiovuorolaisista peruu treenikerran.

6. Kaluston lainaus

Seura omistaa kaksi auton vetokoukkuun kiinnitettävää pyörälaituria; toiseen mahtuu kolme ja toiseen neljä pyörää. Jäsenet saavat lainata näitä maksutta.

7. Kilpailulisenssi

Virallisen Suomen Pyöräilyn kilpailulisenssin tai harrastevakuutuksen (ns. Fillaripassi) hankkimiseen tarvitaan aina pyöräseura, joka on Suomen pyöräilyn jäsenseura. Vaikka Kanuunat ei itse järjestä kilpailuja, voi Pyöräilysura Kaupin kanuunoiden nimissä hankkia itselleen lisenssin ja osallistua lisenssiä vaativiin kilpailuihin. Lisätietoa lisenssistä Suomen pyöräilyn sivuilta. 

8. Alennukset moniin pyöräilytapahtumiin

Neuvottelemme vuosittain alennuksia moniin pyöräilytapahtumiin (mm. Jämi84, Turku Touring, Willimiesajot, Royal-pyöräily, Finlandia MTB, Tähtisadeajo, jne). Tapahtumat ja alennukset vaihtelevat ja niistä tiedotetaan tarkemmin jäsenille sähköpostilla.