Jäsenedut

1. Kanuunoiden edulliset ajoasusteet

Tilaamme vuosittain laadukkaita Santinin ajoasuja seuran väreissä. Myymme näitä asuja sisäänostohintaan eli asut ovat edullisempia kuin kaupasta ostetut vastaavat. Valikoimassa on mm. paitoja, housuja, buffeja, sukkia, irtohihoja ja polvenlämmittimiä.

2. Tapahtumatuet;

Kun osallistut pyöräilykilpailuun tai tapahtumaan Kanuunoiden nimissä (=ilmoitat seuraksi Kaupin Kanuunat ja käytät seuran ajopaitaa), maksaa seura osan osallistumismaksusta. Tuet maksetaan loppuvuodesta ajokauden päätyttyä. Tuen määrä päätetään vuosittain, yleensä tuki on ollut 20 – 40 € per tapahtuma (kuitenkin korkeintaan osallistumismaksun verran).

3. Kuntotestit

Järjestämme kuntotestejä kahdesti vuodessa. Hinta on neuvoteltu edulliseksi jäsenillemme. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea, kun ilmoittautumisia aletaan kerätä.

4. Pyöräilyohjaajakoulutukset

Seura kustantaa aktiivisille jäsenilleen pyöräilyohjaajajoulutuksen. Koulutuksia järjesteään noin kerran vuodessa. Paikkoja saattaa olla rajoitetusti.

5. Spinning

Erityisesti pyöräilijöille suunniteltu spinningohjelma on mainio talvitreeni. Kauden hinta on noin 60 € ja ja sisältää 10 – 12 treenikertaa. Tarjolla on myös tuurausvuoroja, jos joku vakiovuorolaisista peruu treenikerran.

6. Kaluston lainaus

Seura omistaa kaksi auton vetokoukkuun kiinnitettävää pyörälaituria; toiseen mahtuu kolme ja toiseen ne pyörää. Jäsenet saavat lainata näitä maksutta.

7. Kilpailulisenssi

Virallisen SPU:n kilpailulisenssin tai harrastevakuutuksen (ns. Fillaripassi) hankkimiseen tarvitaan aina pyöräseura. Vaikka Kanuunat ei itse järjestä kilpailuja, saa Kanuunoiden nimissä ajaa kilpaa, myös lisenssikisoissa. Seura myös auttaa kilpailulisenssin hankkimisessa.

8. Alennukset moniin pyöräilytapahtumiin

Neuvottelemme vuosittain alennuksia moniin pyöräilytapahtumiin (mm. Jämi, Mylly, Finlandia MTB, Tähtisadeajo, jne). Tapahtumat ja alennukset vaihtelevat, ja niistä tiedotetaan tarkemmin jäsenille sähköpostilla.

9. Alennukset sponsoreiden liikkeissä

  • R-Tech Suspension Huom. seuran jäsenillä ei ole kiinteää prosenttialennusta, mutta hintoja tarkistetaan kun mainitset olevasi seuran jäsen
  • Alennusta Medilaserin silmäoperaatioista
  • Edulliset PowerBar -tuotteet ennakkotilauksella Intersport Lielahden myymälästä