Talvi Tour de Tampere

Tour de Tampereen yhdestoista talviversio järjestetään perinteisesti tänäkin vuonna. Päivämääräksi on päätetty sunnuntai 21.2.2016. Startti on klo 11, ja lähtöpaikkana UKK-instituutin parkkipaikka Kaupinkadun päässä. Tiedossa on rallia ja riemua edellisten vuosien tapaan noin neljän – kuuden tunnin ajaksi.

Kyseessä ei varsinaisesti ole tapahtuma, vaan ennemminkin joukko isoja ”kaveriporukoiden” yhteislenkkejä. Kullekin ryhmälle on kärkimies ja perämies ja ajo tapahtuu ennalta merkkamatonta enemmän tai vähemmän satunnaista reittiä pitkin. Reitit sovitetaan osallistujien kaluston mukaan ja kuhunkin ryhmään pyritään muodostamaan mahdollisimman yhtenäinen kalusto ja tasojakauma. Valmistaudumme normi-MTB, fatbike ja CX ryhmien syntymiseen. CX menee yhtenä ryhmänä, maastoryhmiä saattaa syntyä usemapiakin. Osallistujien kannattaa kuitenkin varautua henkisesti isoihin ryhmäkokoihin.

Tervetuloa runsain joukoin mukaan! Tapahtuma ei maksa osallistujille mitään, eikä ennakkoilmoittutumista ole. Reitistä riippuen startista arviolta 2 tunnin kuluttua on huolto Leinolassa, jossa on tarjolla vettä, mehua ja sämpylöitä!