Junnujen kesänavausrieha

Pyöräilyseura Kaupin Kanuunat järjestää kesän viimeisen fillarinappulakoulun yhteydessä toimintaa myös perheen pienemmille nappuloille. Junnujen kesänavausriehaa vietetään parin edellisen vuoden tapaan tiistaina 9.6.2015 klo 18-20 Lamminpään urheilumajalla, jonne ovat tervetulleita kaikki pyöräilystä kiinnostuneet lapset vanhempineen.

Fillarinappulakoululaisille ja junnulenkkiläisille (iältään noin 6-14 vuotta) on tarjolla opastetut maastolenkit. Pienemmille nappuloille (iältään noin 3-5 vuotta) on taitorata, ajo-opetusta ja nappulalenkki urheilumajan läheisyydessä. Nappulat voivat osallistua vaikkapa potkupyörällä – jos sellaista ei omasta kodista löydy, niin lainapyörälläkin pääsee kokeilemaan. Vanhemmat puolestaan saavat vinkkejä ja opastusta lasten (ja aikuistenkin) pyöräilyharrastuksen tiimoilta.

PKK tarjoaa kaikille ennakkoon ilmoittautuneille pientä purtavaa ja juotavaa. Ilmoittautuminen (mielellään 7.6. mennessä) käy kätevästi verkkolomakkeella. Lisätietoa tapahtumasta: junioritoiminta [at] kaupinkanuunat.net tai puh. (050) 557 2276.

Tervetuloa!

Junnurieha2015